top of page

Dugnad skal ikke være komplisert

Vi har deltatt i mye dugnadsarbeid, og har prøvd ut gode og mindre gode dugnader i jakten på inntekter til våre barns idrettslag, skoleklasser etc. Vår erfaring er enten er produktet vanskelig å selge, eller så er fortjenesten per salg for dårlig. Noen ganger er begge deler tilfelle.

Vi brenner for den gode dugnaden​

Vårt viktigste mål er at dere skal ha suksess med dugnaden. Drivkraften vår har vært å skape en dugnad med et lettsolgt produkt, enkel gjennomføring, og høy fortjeneste per salg.

 

Da vi utviklet Kortpakken, visste vi at et slikt produkt er svært godt egnet for dugnad, og at mange idrettslag, skoleklasser etc. har gode erfaringer med salg av lignende produkter.

 

Kortpakken skal være best på kvalitet. Vi benytter samme pappmateriale som de dyreste kortene i bokhandelen, og konvolutter som signaliserer eksklusivitet. Det varierte utvalget av kortmotiver er grundig testet.

 

Med denne dugnaden får dere høy fortjeneste per solgte kortpakke. Samtidig betaler kundene deres en meget konkurransedyktig pris for et supert produkt, og de vil ønske å kjøpe det igjen ved en senere dugnad.  

 

Lykke til med dugnaden!

bottom of page